ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σήμερα η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Σήμερα η κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου – Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του

Το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο θα πουν σήμερα συγγενείς, φίλοι, αλλά και θαυμαστές του γνωστού συνθέτη, καθώς σήμερα θα γίνει η πολιτική κηδεία του.

Η κηδεία του θα γίνει στις 14:30 στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, δημοσία δαπάνη, μετά από απόφαση των υπουργών Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκου και Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα.

Τέσσερις ώρες νωρίτερα, στις 10:30, η σορός του αγαπημένου συνθέτη και μουσικού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα για όσους θέλουν να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά, στην αίθουσα τελετών του Α’ Νεκροταφείου. Η οικογένειά του, ζήτησε αντί στεφάνων να διατεθούν χρήματα για τα ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων στη Μόρια (GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Θάνος Μικρούτσικος πέθανε σε ηλικία 72 ετών από καρδιοαναπνευστική ανακοπή, μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.