ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κόρη Θ.Μικρούτσικου: «Θα ξανασυναντηθούμε – Σ’αγαπώ»

Κόρη Θ.Μικρούτσικου: «Θα ξανασυναντηθούμε – Σ’αγαπώ»

Συγκίνησε η κόρη του Θάνου Μικρούτσικου στον επικήδειο για τον πατέρα της.

Στο Α’ Νεκροταφείο συγκεντρώθηκαν συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλός κόσμος για να πουν το τελευταίο αντίο στον Θάνο Μικρούτσικο.

Επικήδειους λόγους εκφώνησαν, μεταξύ άλλων, η μικρότερη κόρη του, Αλεξάνδρα, αλλά και η σύζυγός του, Μαρία Παπαγιάννη, οι οποίες ήταν ιδιαίτερα συγκινημένες.

«Και αν αυτή τη στιγμή βρίσκεσαι σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, κάπου στον Σταυρό του Νότου κράτησε μου ζεστό το πιάνο για όταν θα ξανασυναντηθούμε. Σ’αγαπάω», ήταν μερικά από τα λόγια της μικρής του κόρης στον επικήδειό της.

Συγκινητική στα λόγια της ήταν και η σύζυγός του Μαρία Παπαγιάννη. «Πέρασαν 26 χρόνια από τότε που συναντηθήκαμε. Από τότε, δηλαδή, που με πρόσεξες εσύ, γιατί εγώ σε είχα στο μυαλό μου πολλά χρόνια… Όταν από μαθήτρια ακόμα ανακάλυπτα τα πολιτικά. Από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε, νεαρή δημοσιογράφος εγώ, ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ, έγινες εμμονή. Ήθελα να είμαι μαζί σου. Θέλει πολλές ζωές η ευτυχία και εμείς το καταφέραμε. Και εγώ έτρεμα μην κουραστείς και εσύ γελούσες. Και έλεγες πως κανένας δεν μπορεί να σε νικήσει, γιατί τα είχε ήδη όλα. Τη μουσική σου, την αγάπη, τους φίλους, τα παιδιά έξω από το σπίτι μας. Και εγώ να μη σε χορταίνω ποτέ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αγάπη του κόσμου σου έδινε φως. Και ύστερα ήρθε το κακό και μας έστησες στον τοίχο, αλλά εμείς ονειρευόμασταν ακόμα ταξίδια. Μη φοβάσαι. Αν δεν σου μάθω τέλεια ισπανικά δεν φέυγω. Αλλά ύστερα, που το κακό θέριεψε εγώ φοβήθηκα πιο πολύ, αλλά εσύ πάλι με ηρέμησες: “θα είμαστε μαζί, θα δεις”. Και είδα πόσο δύσκολη είναι η ζωή όταν δεν μπορείς να ονειρευτείς»...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.