Ο Χρήστος Θηβαίος αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο – Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια (βίντεο)

Ο Χρήστος Θηβαίος αποχαιρετά τον Θάνο Μικρούτσικο – Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια (βίντεο)

Η είδηση του θανάτου του Θάνου Μικρούτσικου συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Χρήστος Θηβαίος, ένας από τους συνεργάτες του εδώ και χρόνια, τον αποχαιρέτισε από την σκηνή που εμφανίζεται.

Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ωστόσο, η είδηση του θανάτου του, το περασμένο Σάββατο, μετά από ενάμιση μήνα νοσηλείας σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, έσκασε σαν «βόμβα» για τους θαυμαστές του. Πολλοί γνωστοί και άγνωστοι έσπευσαν να τον αποχαιρετίσουν μέσα από τα social media, με συγκινητικές αναρτήσεις.

Χθες, παρά την βροχή και το τσουχτερό κρύο, εκατοντάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για να πουν το στερνό «αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη. Η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα και πλήθος επωνύμων και απλών πολιτών που μεγάλωσαν με τα τραγούδια του, βρέθηκαν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν.

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του Μαρία Παπαγιάννη, τα παιδιά του και ο αδερφός του, Ανδρέας Μικρούτσικος. Τα λόγια της συζύγου του, συγκλονιστικά: «Αυτό που ζήσαμε, ήταν σπάνιο», όπως και της κόρης του Αλεξάνδρας: «Κράτησέ μου ζεστό το πιάνο για όταν ξανασυναντηθούμε». Ο κόσμος τραγούδησε το «Πάντα γελαστοί» και φώναξε «αθάνατος».

Σήμερα, η σορός του Θάνου Μικρούτσικου θα αποτεφρωθεί στην Ριτσώνα.

Ο αποχαιρετισμός του Χρήστου Θηβαίου στον Θάνο Μικρούτσικο – Με σπασμένη φωνή και δάκρυα στα μάτια

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του και γαμπρός του Θάνου Μικρούτσικου, ο Χρήστος Θηβαίος, που υπήρξε παντρεμένος με την κόρη του Κωνσταντίνα, θέλησε να τον αποχαιρετίσει από σκηνής, όπως και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Το Σάββατο το βράδυ, μετά την είδηση του θανάτου του, ο Χρήστος Θηβαίος από την σκηνή της Σφίγγας όπου εμφανίζεται, βαθύτατα συγκινημένος και με μάτια δακρυσμένα, είπε: «Ένας μεγάλος χωρισμός χύνει την σιωπή του, όπως έλεγε ο Νίκος Καρούζος. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι :’Καλύτερα που είπαμε αντίο, παρά να μην είχαμε συναντηθεί ποτέ’». Και στην συνέχεια, λίγο πριν ξεκινήσει να ερμηνεύει τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, πρόσθεσε: «Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.