Άγνωστη πτυχή για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτης: Ήταν νονά γνωστής ηθοποιού (φώτο)

Άγνωστη πτυχή για τη ζωή της Έλλης Λαμπέτης: Ήταν νονά γνωστής ηθοποιού (φώτο)

Η Έλλη Λαμπέτη υπήρξε μία από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες ηθοποιούς, με άπλετο υποκριτικό ταλέντο, στο οποίο υποκλίθηκαν οι πάντες. Κι αν επί σκηνής η Έλλη Λαμπέτη γνώριζε επιτυχίες, χαρές και στιγμές δόξας, στην προσωπική της ζωή, σε πολλές φάσεις αυτής, τα συναισθήματα που βίωσε η σπουδαία ηθοποιός ήταν τα ακριβώς αντίθετα.

Η Λαμπέτη δεν έγινε ποτέ μητέρα και ήταν κυρίως δική της συνειδητή απόφαση. Όμως, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, όταν ένας συνεργάτης της τής ζήτησε να αναλάβει προσωρινά τη φροντίδα της εξώγαμης κόρης του, η ηθοποιός δέθηκε με τη μικρή κι εκεί που δεν ήθελε να ακούει για οικογένεια, ένιωσε να «ξυπνάνε» μέσα της συναισθήματα που δεν πίστευε ποτέ πως θα βίωνε στη ζωή της. Η ιστορία με τη μικρή είναι γνωστή σε όλους, όπως και πόσο στοίχισε στη Λαμπέτη ο οριστικός αποχωρισμός τους.

Η ηθοποιός αν και δεν έγινε μητέρα, ήταν ιδιαίτερα τρυφερή με τα παιδιά, ενώ βάφτισε και την κόρη της ηθοποιού και καλής της φίλης, Αφροδίτης Γρηγοριάδου, την Κοραλία Καράντη. Μάλιστα, η βαφτιστήρα μιλάει πάντα με τρυφερά λόγια για τη διάσημη νονά της, στην οποία – όπως έχει εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της – είχε κρύψει την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική και να πάει στη δραματική σχολή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο λόγος; Της φαινόταν σχεδόν ύβρις να πει σε αυτή την τεράστια ηθοποιό πως θέλει και εκείνη να γίνει ηθοποιός. Η Λαμπέτη δεν πρόλαβε να δει τη βαφτισιμιά της στο θέατρο, αφού είχε αρρωστήσει ενώ λίγο καιρό μετά έφυγε από τη ζωή. Πρόλαβε, όμως, να τη δει στην πρώτη της τηλεοπτική συμμετοχή στο «Φως του Αυγερινού», το 1981.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.