Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη φωτογραφία με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ και το γιο της (φώτο)

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη φωτογραφία με το Δημήτρη Παπαμιχαήλ και το γιο της (φώτο)

Μπορεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη να έχει φύγει από κοντά μας πολλά χρόνια τώρα, αλλά το αστέρι της συνεχίζει να λάμπει και θα συνεχίσει μέσα από το πλούσιο κινηματογραφικό της έργο!

Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ έχει δημιουργήσει ένα προφίλ στο instagram για την εθνική μας σταρ και μοιράζεται μαζί μας σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή τους. Αυτή τη φορά ο Γιάννης έφερε στο φως για πρώτη φορά μια φωτογραφία με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να κρατάει το γιο του μωρό στην αγκαλιά του και δίπλα του την Αλίκη Βουγιουκλάκη να τους κοιτάει!

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία με τη μεγάλη αξία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αδημοσίευτη φωτογραφία για πρώτη φορά στη δημοσιότητα απ το προσωπικό αρχείο μου… έγραψε ο Γιάννης κάτω από τη φωτογραφία που ανακάλυψε στο μεγάλο και σημαντικό αρχείο που διατηρεί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.