ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Κώστας Καζάκος αποκαλύπτει: «Όταν αρρώστησε η Τζένη Καρέζη, δεν ήξερε κανείς…» (φώτο-βίντεο)

Ο Κώστας Καζάκος αποκαλύπτει: «Όταν αρρώστησε η Τζένη Καρέζη, δεν ήξερε κανείς…» (φώτο-βίντεο)

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Κώστας Καζάκος, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, μίλησε μεταξύ άλλων με λόγια αγάπης για τον κουμπάρο του Άγγελο Αντωνόπουλο, αλλά και για την αγαπημένη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου, Τζένη Καρέζη.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καζάκος μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», για τον στενό του φίλο και κουμπάρο Άγγελο Αντωνόπουλο, o οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου το βράδυ της Δευτέρας (3/2).

«Ο Άγγελος έχει χαρακτηριστικά σπάνια. Έφερε καινούργιο αέρα στο θέατρο. Γεννήθηκε στην Αρχαία Ολυμπία ένας λόρδος» είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καζάκος, μιλώντας για τον Άγγελο Αντωνόπουλο.
https://www.instagram.com/p/BoetmkogKli

Παράλληλα, ο Κώστας Καζάκος αποκάλυψε για τη Τζένη Καρέζη:
«Γινόντουσαν κάτι ξενύχτια με το τάβλι και θυμάμαι τότε που αρρώστησε η Τζένη το 88′ όταν και εκδηλώθηκε η αρρώστια της, ήταν ο μόνος άνθρωπος που ήξερε τι συνέβαινε.

Και κάναμε τότε την τελευταία παράσταση του «Βυσσινόκηπου» χωρίς να ξέρει κανείς τίποτα και έγινε μια σπουδαία παράσταση σαν να ήξερε όλος ο κόσμος τι συνέβαινε».
https://www.instagram.com/p/BtdzmMsnOoE

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα με όσα δήλωσε ο Κώστας Καζάκος:

  • Συνοπτικά η ζωή του Κώστα Καζάκου

Ο Κώστας Καζάκος σπούδασε στην Ανώτερη Σχολή Κινηματογράφου, στο Τμήμα Ηθοποιών και Σκηνοθετών (1953–1956) και στη Δραματική Σχολή του Κάρολου Κουν, 1954-1957, έπειτα ως ηθοποιός ξεκίνησε το 1953 πρώτα στον κινηματογράφο, με την «Αρπαγή της Περσεφόνης» του Γρηγόρη Γρηγορίου, σε σενάριο Ιάκωβου Καμπανέλλη και από το 1957 στο θέατρο.

Το 1968 παντρεύτηκε τη Τζένη Καρέζη και ακολούθησαν κοινή καλλιτεχνική πορεία, στο Θέατρο, στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση, για 26 χρόνια, μέχρι το θάνατο της Τζένης, το 1992.

Ο Κώστας Καζάκος έχει λάβει μέρος σε περισσότερες από 40 κινηματογραφικές ταινίες και 160 θεατρικά έργα.

Σκηνοθέτησε 18 θεατρικά έργα, 4 τηλεοπτικές παραγωγές ενώ γύρισε δύο ταινίες ως παραγωγός Τη «Λυσιστράτη», σε σκηνοθεσία Γιώργου Ζερβουλάκου και την «Ερωτική Συμφωνία».

Τέλος, έχει παντρευτεί τρεις φορές με τη Νερίνα Λυμπεροπούλου το 1962, με την ηθοποιό Τζένη Καρέζη το 1968, με την οποία απέκτησαν ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο (1969), που είναι επίσης ηθοποιός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το 1997 είναι παντρεμένος με την επίσης ηθοποιό Τζένη Κόλλια και έχει αποκτήσει τρία παιδιά μαζί της, τον Αλέξανδρο [1997], την Ηλέκτρα [2002] και τη Μάγια [2008].. Είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών από το 1948.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.