Έφυγε από την ζωή ο Πάνος Καραπαπάς

Έφυγε από την ζωή ο Πάνος Καραπαπάς

Ο Πάνος Καραπαπάς ήταν ένας από τους πιο γνωστούς τραγουδιστές στα μαγαζιά της Πάτρας, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 62 ετών.

Ο Πάνος Καράπαπας ήταν ένας από τους ανθρώπους που είχαν δώσει το προσωπικό τους στίγμα στη διασκέδαση της πόλης.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Ρηγόπουλος αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Μελωδικός τραγουδιστής με ήθος και φινέτσα, υπήρξε από τα μεγάλα ονόματα της τοπικής διασκέδασης, με σπουδαίες συνεργασίες και προσωπική δισκογραφία.

Καλό ταξίδι φίλε Πάνο…»

Η κηδεία του Πάνου Καράπαπα θα γίνει την Παρασκευή (07.02.2020).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: tempo24.news

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.