Κώστας Βουτσάς: Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική – Τι δήλωσε η κόρη του

Κώστας Βουτσάς: Παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική – Τι δήλωσε η κόρη του

Ο Κώστας Βουτσάς εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Εντατική του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Παρασκευή, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι ο Κώστας Βουτσάς είναι σε σταθερή κατάσταση, «κάτι που για την ηλικία του είναι πολύ ευχάριστο», όπως τόνισε.

Διευκρίνισε ότι η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά.

«Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» τόνισε η Σάντρα Βουτσά και σημείωσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόνισε, πάντως, ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.