ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι – Πιστεύω ότι θα γίνει καλά»

Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι – Πιστεύω ότι θα γίνει καλά»

Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν» εξακολουθεί να βρίσκεται ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς.

Η σύζυγός του κυρία Αλίκη Κατσαβού που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του μίλησε χθες βράδυ στον Νίκο Χατζηνκολάου και εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι θα γίνει καλά και θα βγει νικητής από όλη αυτή την περιπέτεια.

«Ο Κώστας όπως με ενημέρωσε ο επικεφαλής της ΜΕΘ είχε ένα ήσυχο βράδυ. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι. Πραγματικά πιστεύω ότι θα γίνει καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Αποκάλυψε επίσης πώς οι γιατροί αρχίζουν τις προσπάθειες για την αποσωλήνωσή του, μία διαδικασία που είναι τυπική για όλους τους ασθενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε ακόμη ότι ο ηθοποιός ταλαιπωρείται από τον Οκτώβριο με την υγεία του και την περασμένη Παρασκευή είχε μια δύσπνοια που δεν υποχωρούσε και για το λόγο αυτό κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.