Το… «τρελό» και ιστορικό γκολ που πέτυχε ο Κ.Βουτσάς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (βίντεο)

Το… «τρελό» και ιστορικό γκολ που πέτυχε ο Κ.Βουτσάς στο «Γ. Καραϊσκάκης» (βίντεο)

Ο λατρεμένος Κώστας Βουτσάς μας «άφησε» τις πρώτες ώρες της Τετάρτης (26.02), έχοντας γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία στο χώρο του ελληνικού σινεμά.

Στη ζωή του αγάπησε την ΑΕΚ. Στη… μεγάλη οθόνη όμως φόρεσε τα ερυθρόλευκα και μάλιστα σκόραρε και μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Κώστας Βουτσάς υποδύθηκε τον ποδοσφαιριστή στην κωμωδία της Γιώργου Δαλιανίδη “Μια κυρία στα μπουζούκια” του 1967, με τα… αγωνιστικά γυρίσματα να γίνονται στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο σπουδαίος ηθοποιός, που άφησε στις 02:24 τα ξημερώματα της Τετάρτης (26.02.2020) την τελευταία του πνοή μετά από πολυήμερη μάχη που έδινε στην Εντατική του νοσοκομείου Αττικόν, φόρεσε την “ερυθρόλευκη” φανέλα (σ.σ. στην ταινία δεν γίνεται αναφορά στο όνομα του Ολυμπιακού).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το “τρελό” και τυχερό γκολ που πέτυχε ως Κώστας Μασούρος έχει αφήσει… εποχή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.