ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εισάγεται ομοίωμα του Κώστα Βουτσά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

Εισάγεται ομοίωμα του Κώστα Βουτσά στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά»

Μπορεί ο Κώστας Βουτσάς να μην πρόλαβε να εκπληρώσει μια μεγάλη του επιθυμία, που ήταν να μπει στο νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς τα έργα θα ολοκληρωθούν σε περίπου έναν χρόνο από σήμερα, αλλά οι άνθρωποι του συλλόγου του ετοιμάζουν μια ειδική τιμή.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, που ήταν και ένθερμος «κιτρινόμαυρος» υποστηρικτής, παίρνει θέση στο Μουσείο Ιστορίας της Ένωσης, καθώς υπάρχει σκέψη -που πιθανότατα θα γίνει πράξη- να τοποθετηθεί κέρινο ομοίωμά του στον χώρο που θα φτιαχτεί στην «Αγιά Σοφιά».

Όπως αναφέρθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό, εκεί θα προβάλλεται μόνιμα και το αξέχαστο βίντεο της παρουσίασης του γηπέδου, που είχε πρωταγωνιστήσει ο Κώστας Βουτσάς.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν αυτός που είχε δημιουργήσει ρίγη συγκίνησης στους απανταχού ΑΕΚτζήδες, όταν στο τότε χωράφι της Νέας Φιλαδέλφειας είχε στείλει το μήνυμα: «Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.