To «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στον Κώστα Βουτσά! (βίντεο)

To «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στον Κώστα Βουτσά! (βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμός στο Instagram, τον Κώστα Βουτσά με ένα βίντεο από την συνεργασία τους στους «Δέκα μικρούς Μήτσους» και λίγα λόγια καρδιάς.

«Ο Τελευταίος Χαρούμενος! Έφυγε ο Κώστας. Ο Κώστας μας. Ο τελευταίος χαρούμενος μιας εποχής που μας άφησε σημάδια πως να βρίσκουμε το γέλιο όταν χανόμαστε στα σημερινά πελάγη. Αληθινά αισιόδοξος. Αστείρευτος. Δεν τον άκουσα μια φορά να πει ρε γαμώτο αφήστε με ήσυχο ,έχω τα ψυχολογικά μου σήμερα. Ποτέ. Όρθιος, χαμογελαστός, το πιο καθαρόαιμο άλογο της κωμωδίας!

«Λακη, μπαίνω εγώ τώρα σαν γέρος στη σκηνή ε;» μου είπε κάποια στιγμή στα γυρίσματα των τελευταίων 10 Μικρών Μήτσων! Τα έχασα. Τον βλέπω λοιπόν πάει στο σκηνικό πίσω και αρχίζει να βήχει και να τρεμουλιάζει την φωνή του. Ήταν 86 και προσπαθούσε να μπει στο ρόλο του γέρου. Δεν τον συνάντησε ποτέ τον γέρο. Σε ρόλο ναι. Γεράματα είχε, γέρος δεν έγινε ποτέ. Ύστερα στα Χτυποκάρδια στο θρανίο.

Στο ΗΒΗ. Πάλευε να ανέβει αυτά τα τρία σκαλοπάτια και μόλις ανέβαινε επάνω η σκηνή φώτιζε. Έψαχνε τον ρόλο σαν μαθητούδι. Όχι, το κοινό δεν έπρεπε να φύγει ποτέ με κάτι λίγο από τον Βουτσά! Πολεμιστής μακράς πνοής! Ταλέντα. Με ήθος εποχής αδιατάραχτο στους φάλτσους καιρούς των τηλεψώνιων.

Φτιαγμένος Από κινηματογραφικό πανί, από θεατρικό σανίδι και φύσει αισιόδοξος ο Βουτσάς ήταν ο τελευταίος χαρούμενος μιας χώρας που χάθηκε στην ομίχλη της στεναχώριας! Άνθρωπος προοδευτικός. Που δεν πήρε καμμιά θέση μεγαλοπαράγοντα για να ζει με χρήματα του Δημοσίου. Έκανε περιοδείες σ αυτήν την ηλικία για να βγάζει τα της ζωής. Ανοιχτός στον νου και στην καρδιά. Χαίρομαι για όσες φορές βρέθηκα μαζί του.

Στην Λάρισα όταν είχε έρθει με όλους τους σπουδαίους κωμικούς αυτού του τόπου στο Τσαντίρι, Κάποια στιγμή στην πρόβα τον κρατάει ο Θύμιος Καρακατσάνης και του λέει. « Κώστα μου πως φοβάμαι ότι θα μου πεθάνεις στα χέρια σ αυτήν την περιοδεία» και απαντάει ο Βουτσάς. «Μην ανησυχείς θα σας θάψω όλους. Εγώ έχω χαρά εσάς θα σας φάνε οι στεναχώριες».

Έφυγε ο Κώστας μας αφήνει μόνους στην εποχή της λερωμένης χαράς. Τον ευχαριστούμε όλοι για το γέλιο που μας χάρισε . Τον ευχαριστώ προσωπικά που με τίμησε με την παρουσία του στην κάθε μου πρόσκληση! Γεια σου Κώστα μου. Γλυκέ και Αγαπημένε μου Κώστα Βουτσά. Στο καλό.!! οι ουρανοί απόψε έχουν πολύ μεγάλη χαρά!», έγραψε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9BjPz8FLbq

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.