Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η Μάρθα Καραγιάννη (βίντεο)

Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση η Μάρθα Καραγιάννη (βίντεο)

Σύμφωνα με όσα είπε ο ιατρός της Μάρθας Καραγιάννη η ηθοποιός υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στη χολή και είναι καλά στην υγεία της.

Ο γιατρός Χρήστος Τσαπαρλής δήλωσε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η ηθοποιός θα υποβληθεί και σε δεύτερη επέμβαση σε περίπου ένα μήνα. Όπως αποκάλυψε, το επόμενο 48ωρο θα βγει από το νοσοκομείο και γι’ αυτό το λόγο δεν θα μπορέσει να παραβρεθεί στην κηδεία του Κώστα Βουτσά.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε μεταφερεθεί, πριν μερικές ημέρες, στο νοσοκομείο με πυρετό και οξύ πόνο στην κοιλιακή χώρα συμπτώτατα τα οποία την θορύβησαν.

Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις οι θεράποντες ιατροί της διέγνωσαν πως πάσχει από χοληοκυστίτιδα. Πρόκειται για συνήθη φλεγμονοειδή πάθηση η οποία αντιμετωπίζεται τόσο φαρμακευτικά όσο και επεμβατικά.Η θεραπευτική οδός που ακολουθείται για την αντιμετώπισή της εξαρτάται από την κλινική εικόνα του ασθενή και την ύπαρξη ή όχι πέτρας στην χοληοδόχο κύστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια είναι, πάντως, πως τα συμπτώματα της χοληοκυστίτιδας χαρακτηρίζονται από ξαφνική έναρξη, έντονο πόνο στην κοιλιά ενώ συχνά προκαλούνται και έμετοι φέρνοντας τον ασθενή σε μια εξαιρετικά δυσσάρεστη κατάσταση.Παρόλα αυτα είναι μία απλή περίπτωση που αντιμετωπίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.