ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός (φώτο)

Πέθανε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός (φώτο)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 χρόνων, άφησε ο ηθοποιός Ανδρέας Μονογυιός.

​Τη θλιβερή είδηση του θανάτου του γνωστοποίησαν μέσω Facebook οι ηθοποιοί Ηλίας Κακλαμάνης και Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Ανδρέας Μονογιός έφυγε από τη ζωή εν μέσω καραντίνας, συγκεκριμένα, τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου, ωστόσο ο θάνατος του γνωστοποιήθηκε πριν από μερικές ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Με λύπη ο καλός συνάδελφος Ηλίας Κακλαμάνης μας ανακοίνωσε ένα θλιβερό συμβάν …. Πριν μέρες στις 17 του Απρίλη Μεγ.Παρασκευή εν μέσω καραντίνας έφυγε ένας αθόρυβος καλός συνάδελφος στα 60 του.. Ο Ανδρέας Μονογυιός. Το μάθαμε αργά δυστυχώς..Καλό του ταξίδι….», ανέφερε στο μήνυμά του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.