Ρ.Διαλυνά: «Την ηλικία μου δεν την έχουν βρει ακόμα – Όποιος την βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο» (βίντεο)

Ρ.Διαλυνά: «Την ηλικία μου δεν την έχουν βρει ακόμα – Όποιος την βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός, Ρίκα Διαλυνά, μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, εξήγησε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της τα τελευταία χρόνια, αλλά και πως όποιος βρει την ηλικία της «θα πάρει χρυσό ωρολόγιο».

«Η ζωή μου άλλαξε εδώ και 3,5 χρόνια πάρα πολύ. Άλλαξε η διάθεσή μου, άλλαξαν τα πάντα. Ήθελα να αλλάξω σπίτι. Δεν μου άρεσαν τα μεγάλα φανταχτερά πράγματα, μου αρέσουν τα πιο απλά. Έφυγα από ένα μεγάλο σπίτι, ήρθε εδώ στο κέντρο σε ένα πολύ μικρότερο. Έχω μεταφερθεί σε τρία σπίτια.

​Το καλοκαίρι μου το πέρασα στο Πόρτο Ύδρα που λατρεύω και μετά έχω και το άλλο μου σπίτι στην Κρήτη. Τώρα μένω σε τέσσερα σπίτια στην ουσία. Δεν θυμάμαι πια που έχω το κάθε πράγμα. Για να βρω κάτι που θέλω ανοίγω ψαλίδια που μου έχουν πει ή καρφώνω καρφίτσες. Μα είναι δυνατόν να ψάχνεις τα πράγματά σου κατά αυτόν τον τρόπο;», αναρωτιέται η Ρίκα Διαλυνά.

Για τα πολλά ρούχα της, εξομολογείται: «Είχα πάει σε μέντιουμ. Υπνωτίστηκε και έκανε την φωνή μου που φώναζα ρούχα, ρούχα, ρούχα, ρούχα. Τα ρούχα με ακολουθούν όπου και αν πάω, δεν τελειώνουν. Ήταν 2.000 ρούχα».

Για την ηλικίας της, η Ρίκα Διαλυνά αναφέρει: «Δεν θέλω να βλέπω τις δικές μου ταινίες, γιατί μετά δεν θέλω να βλέπω τον εαυτό μου όπως είναι σήμερα. Δεν με ενοχλεί που γράφουν για την ηλικία μου, γιατί έχουν γράψει τόσες πολλές ηλικίες που συνήθισα. Την ηλικία μου δεν την έχουν βρει ακόμα, όποιος την βρει θα πάρει χρυσό ωρολόγιο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.