Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Ναθαναήλ σε ηλικία 21 ετών στην Κέρκυρα (φωτο)

Η σπάνια φωτογραφία της Έλενας Ναθαναήλ σε ηλικία 21 ετών στην Κέρκυρα (φωτο)

Ο δημοσιογράφος Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Ιnstagram ένα σπάνιο κλικ της Έλενας Ναθαναήλ από το 1968. Η ηθοποιός σε ηλικία 21 ετών επισκέφτηκε την Κέρκυρα για να παραστεί στην πρώτη πανελλαδική προβολή της νέας της ταινίας με τίτλο «Επιχείρηση Απόλλων».

Στη λεζάντα της ασπρόμαυρης φωτογραφίας αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Στις 5 Φεβρουαρίου του 1968 η Έλενα Ναθαναήλ επισκέπτεται την Κέρκυρα. Κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο, δημοσιογράφοι και θαυμαστές από το πανέμορφο νησί των Φαιάκων της επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή, καθώς και το βράδυ της προβολής της ταινίας στον κινηματογράφο “Παλλάς” όπου εντυπωσιάζει τους πάντες με την φίνα και στιλάτη παρουσία της. Με την ίδια επιτυχία πραγματοποιείται λίγες μέρες αργότερα και η πρεμιέρα στην Αθήνα με παρουσία λαμπερών καλεσμένων και πλήθος κόσμου που κατακλύζει τον κινηματογράφο “Ορφεύς” στην οδό Σταδίου. Μια υπέροχη ταινία ελληνοσουηδικής παραγωγής, γεμάτη χρώματα, εκπληκτικά πλάνα από Κέρκυρα, Ναύπλιο και Επίδαυρο και την μαγική μουσική του Γιάννη Μαρκόπουλου, η οποία κάνει επιτυχία σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική προβάλλοντας το ελληνικό στοιχείο με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό. Η ομορφιά της αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού και η γοητεία του Γερμανού συμπρωταγωνιστή της Τόμας Φρίτς αποθεώνονται κυριολεκτικά σε μια ρομαντική και συγκινητική ιστορία αγάπης που αφήνει εποχή. Ο ίδιος χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα μετά τον “χαμό” της θα εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον επαγγελματισμό, την ασύλληπτη ομορφιά και το μεγαλείο του χαρακτήρα της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως ” Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε από το χέρι και με έκανε να αγαπήσω την Ελλάδα, δεν θα την ξεχάσω ποτέ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CHroPG0lC5q/?utm_source=ig_embed

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.