ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Διαψεύδει η Α.Γκερέκου: «Ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του» (φωτό)

Διαψεύδει η Α.Γκερέκου: «Ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του» (φωτό)

Κανένας λόγος ανησυχίας δεν συντρέχει για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, όπου δημοσιεύματα τον ήθελαν σε άσχημη κατάσταση παρουσιάζοντας εικόνες-σοκ, να έχει μεταφερθεί εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας και να κινείται με την βοήθεια αναπηρικού αμαξίδιου.

Την διάψευση έκανε η σύζυγος του Άντζελα Γκερέκου.

«Το είδαμε κι εμείς, όμως τίποτα απ’ όσα γράφονται δεν ισχύουν, ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του», λέει η Άντζελα Γκερέκου

Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «Θρίλερ με την υγεία του Τόλη» και οι λεζάντες στις φωτογραφίες περιγράφουν την προσπάθεια να μετακινηθεί ο τραγουδιστής με το αναπηρικό αμαξίδιο, «με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ωστόσο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, επιμένει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/CIQz6WlFFEw/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πριν από λίγες μέρες η κυρία Γκερέκου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο και την 19χρονη κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, που κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια». Οι δύο τους έβαζαν τα τελευταία στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εκείνη αποθανάτιζε τη στιγμή μέσα σε γιορτινό κλίμα με τον ίδιο να δείχνει υγιείς και ευτυχισμένος πλάι στην κόρη του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.