ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Ατζέμης

Άφησε την τελευταία του πνοή ο Δημήτρης Ατζέμης

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση για τον θάνατο του Δημήτρη Ατζέμη, το βράδυ της Τρίτης (26/1).

Ο Δημήτρης Ατζέμης υπήρξε δάσκαλος μπουζουκιού και συνεργάτης του Σταύρου Κουγιουμτζή για πολλά χρόνια, ως μέλος της ορχήστρας του.

Παράλληλα ήταν δάσκαλος στο 10ο δημοτικό σχολείο Συκέων.

Την τραγική είδηση για τον «χαμό» του γνωστοποίησε ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο Δημήτρης Ατζέμης μας άφησε σήμερα. Ένας από τους καλύτερους μουσικούς και δασκάλους της πόλης μας! Παράδειγμα ήθους, ευγένειας και καλοσύνης! Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος πενθεί. Αγαπημένε μας Δημήτρη καλό ταξίδι! Θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα θερμότερά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους. Οι συνάδελφοί σου», αναφέρεται στην ανάρτηση στο Facebook.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.