ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έφυγε από την ζωή ο «Σκριτς» από τη θρυλική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Έφυγε από την ζωή ο «Σκριτς» από τη θρυλική σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι»

Την τελευταία του πνοή άφησε από καρκίνο στον πνεύμονα ο Ντάστιν Ντάιμοντ, που έγινε δημοφιλής και στην Ελλάδα μέσα από τη σειρά «Πριν χτυπήσει το κουδούνι».

Ο κατά κόσμον Ντάστιν Ντάιμοντ πάλεψε γενναία με τον καρκίνο, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικητής από την άνιση και σύντομη αυτή «μάχη», βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς, φίλους, αλλά και όλους όσοι μεγάλωσαν μαζί του μέσω της σειράς που γνώρισε μεγάλη επιτυχία κατά τη διάρκεια της προβολής της (1989 – 1993).

Ο Ντάιμοντ ανακάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο του πνεύμονα, μόλις τον Ιανουάριο, όταν διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους σε όλο του το σώμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Εβραϊκής καταγωγής, έγινε γνωστός στο πλατύ κοινό, ακόμα και στην Ελλάδα, ως «Samuel “Screech” Powers» στη σειρά «Saved by the Bell». Παράλληλα, ήταν και μουσικός, έχοντας φτιάξει τη δική του μπάντα, τους «Salty The Pocketknife».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η θρυλική σειρά των 90s «Πριν Χτυπήσει Το Κουδούνι» έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1989, ωστόσο επανήλθε 30 χρόνια μετά την πρώτη της προβολή, χωρίς όμως τον Ντάστιν Ντάιμοντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.