Ο Π.Μπουγιούρης «ξεσπά» κατά του Στάθη Λιβαθινού: «Επιτέλους! Πέρασε από τη ”ρωσική σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε»

Ο Π.Μπουγιούρης «ξεσπά» κατά του Στάθη Λιβαθινού: «Επιτέλους! Πέρασε από τη ”ρωσική σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης πριν μερικές εβδομάδες είχε κατηγορήσει τον Στάθη Λιβαθινό για ανάρμοστη συμπεριφορά μέσα από μια ανάρτηση στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε εξομολογηθεί, ότι τα τέσσερα χρόνια που ήταν μαθητής του στη δραματική σχολή, είχε υποστεί ψυχολογική βία ενώ είχε πέσει θύμα συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας που όπως είπε τον σημάδεψαν βαθιά.

Σήμερα, ο Στάθης Λιβαθινός υπέβαλε την παραίτησή του από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ανήκει στην κατηγορία εκείνων που πήραν θέση, σχολιάζοντας το γεγονός. Ο ηθοποιός αισθάνθηκε δικαίωση και έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram: «Επιτέλους! Πέρασε από τη “ρωσική Σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε».

Δείτε την ανάρτηση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.