ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μόνικα: Τίμησε με δικό της τραγούδι την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και έστειλε συγκινητικό μήνυμα (βίντεο)

Μόνικα: Τίμησε με δικό της τραγούδι την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και έστειλε συγκινητικό μήνυμα (βίντεο)

Η Μόνικα τίμησε με τον δικό της τρόπο την ιστορική επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. «ELLAS 21» είναι η ονομασία του τραγουδιού που είναι σε μουσική δική της και σε στίχους του Σταύρου Ξενίδη. Το τραγούδι της, το συνόδευσε με ένα άκρως συναισθηματικό κείμενο για την Ελλάδα.

«Σήμερα ξύπνησα νωρίς το πρωί για να δω τη παρέλαση μαζί με τη κορούλα μου. Πληθώρα συναισθημάτων ξεδιπλώνονται μέσα μου. Συγκινούμαι. Υπερηφάνεια, ηρωισμός, αυτοθυσία που ρέει στο αίμα των Ελλήνων. Γλυκιά μου Ελλάδα, να ξέρεις πως όχι μόνο σήμερα αλλά και κάθε μέρα νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη για τη κάθε μάχη που τα παιδιά σου δίνουν και κερδίζουν…Είσαι μια ευλογημένη χώρα κι εμείς όλοι τυχεροί που βρεθήκαμε στην αγκαλιά σου» γράφει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Με ένα τραγούδι πως να σε τιμήσω, με μία γιορτή δεν είναι αρκετό. Την ίδια σημαία εγώ ανεμίζω, κι ευγνώμων ελεύθερος ζω!». Αυτός είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορώ αληθινά να εκφραστώ…Mε ένα τραγούδι για την Ελλάδα μου!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι πλαισιώνεται οπτικά από το έργο του Γάλλου ζωγράφου Ευγένιου Ντελακρουά «Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου». Πρόκειται για έναν πίνακα που φιλοξενείται στο Μουσείο Καλών Τεχνών του Μπορντώ και απεικονίζει την προσωποποίηση της ηρωικής Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.