ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ρινόκερος»: Η πρώτη φωτογραφία του Αιμιλιανού Σταματάκη από τις πρόβες

Αντικαθιστά τον Άρη Σερβετάλη μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή του

«Ρινόκερος»: Η πρώτη φωτογραφία του Αιμιλιανού Σταματάκη από τις πρόβες

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ο ηθοποιός που πρόκειται να υποδυθεί τον ρόλο του Μπερανζέ στην παράσταση «Ρινόκερος» στο θέατρο Κιβωτός, αντικαθιστώντας τον Άρη Σερβετάλη μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή του.

Μετά την επίσημη ανακοίνωση για την αντικατάσταση του ηθοποιού που έφυγε από την παράσταση επειδή δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένο κοινό, δόθηκε στη δημοσιότητα και η πρώτη φωτογραφία με τον Αιμιλιανό Σταματάκη στις πρόβες. Υπενθυμίζεται ότι ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη γνώρισε μεγάλη επιτυχία και την αγάπη του κοινού, όταν πρωταγωνίστησε στο μιούζικαλ «Οι καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

«Η ομάδα του “Ρινόκερου” και ο σκηνοθέτης Γιάννης Κακλέας με πίστη στη αξία της θεατρικής πράξης ανασυντάσσονται και – με την αγάπη του θεατρόφιλου κοινού- σε λίγες μέρες ο «Ρινόκερός» μας θα ανέβει και πάλι στη σκηνή με την σύμπραξη του αγαπημένου μας ηθοποιού Αιμιλιανού Σταματάκη που έχει την χαρά και την τόλμη να αναμετρηθεί με τον ρόλο του Μπερανζέ. Oι πρόβες έχουν ήδη αρχίσει. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας μας και τον ευχαριστούμε. Οι Παραστάσεις του “Ρινόκερου” θα επαναληφθούν από τις 16 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Κιβωτός», αναφέρει η ανακοίνωση του θεάτρου Κιβωτός για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη.

«Ο Ρινόκερος»

Από τα εμβληματικά έργα του Θεάτρου του Παραλόγου, «Ο Ρινόκερος» αν και γραμμένος το 1959, παραμένει διαχρονικός και εξαιρετικά επίκαιρος στις μέρες μας. Οι κάτοικοι μιας πόλης μεταμορφώνονται σε ρινόκερους. Τελικά, ο μόνος άνθρωπος που δεν υποκύπτει σε αυτή τη μαζική μεταμόρφωση είναι ο Μπερανζέ, μία πανανθρώπινη μορφή σε σύγχυση, που συνέχεια επικρίνεται ότι πίνει και αργεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο Ιονέσκο, o «Ρινόκερος» ένα έργο που αντιτίθεται σε κάθε μαζική υστερία, σε κάθε επιδημία που καλύπτεται κάτω από τον μανδύα της λογικής και των ιδεών. Είναι ένα έργο που αποκαλύπτει τις κοινωνικές αρρώστιες που με άλλοθι τις ιδεολογίες μεταμορφώνουν τον άνθρωπο σε επιθετικό ζώο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.