ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 από την ομάδα θεάτρου Ιδέα στο Άλσος Βεΐκου

Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2 από την ομάδα θεάτρου Ιδέα στο Άλσος Βεΐκου

Η Ομάδα Θεάτρου «ΙΔΕΑ» παρουσιάζει τη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015 στο Άλσος Βεΐκου τη μεγάλη θεατρική επιτυχία “Ρωμαίος και Ιουλιέτα για 2″. Μια διασκευή του ομώνυμου έργου του William Shakespeare από τον Κώστα Γάκη, την Αθηνά Μουστάκα και τον Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Η παράσταση

Δύο νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν να αναμετρηθούν με το γνωστό κείμενο του Σαίξπηρ παίζοντας όλους τους ρόλους του έργου, με απίστευτο χιούμορ και κορυφαίες δραματικές στιγμές, σε ένα τρελό παιχνίδι παρενδυσίας και μεταμορφώσεων, σε μια θεατρική περιπέτεια που ισορροπεί ανάμεσα στον εμφύλιο σπαραγμό και το ξύπνημα του έρωτα.

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Κώστας Γάκης, παίζοντας πιάνο , κιθάρα, κρουστά αλλά και “παρεμβαίνοντας” σε κρίσιμες στιγμές του έργου…

Η παράσταση έχει τιμηθεί με 2 βραβεία από το Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου (ΘΟΚ), συμμετείχε στο Φεστιβάλ Κλασσικού Θεάτρου στη Σερβία και στις 20 Ιουλίου συμμετάσχει στο Διεθνές Festival de Teatro Clásico de Almagro της Ισπανίας (Μαδρίτη).

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Διονύσης Καψάλης . ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ – ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Κώστας Γάκης, Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής. ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Κώστας Γάκης – Κώστας Λώλος – LIVE ΜΟΥΣΙΚΗ: Κώστας Γάκης. ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Έλλη Λιδωρικιώτη – ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Θεοδώρα Βεστάρχη. ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Σάκης Μπιρμπίλης.

ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ: Αθηνά Μουστάκα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

Τοποθεσία: Άλσος Βεΐκου, Γαλάτσι

Ημερομηνία: Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21.30

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τιμές εισιτηρίων: 8€, 10€

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.