ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ξαρχάκος – Μαρινέλλα συναντώνται υπό το Σεληνόφως

Ξαρχάκος – Μαρινέλλα συναντώνται υπό το Σεληνόφως

Μουσική επένδυση αντάξια του ποιήματος που συνοδεύει και δύο μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, συνεργάζονται για μια ξεχωριστή παράσταση. 

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Μαρινέλλα παρουσιάζουν το κείμενο «Η σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου. Οι δύο τους συνεργάζονται για πρώτη φορά, με σκηνοθέτη της παράστασης έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς, τον Γιώργο Νανούρη.

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος», το σημαντικό ποιητικό κείμενο του Γιάννη Ρίτσου γίνεται ο καμβάς πάνω στον οποίον ο Σταύρος Ξαρχάκος συνέθεσε το νέο αυτό μουσικό έργο τον Γενάρη του 2015 και επέλεξε ως ερμηνεύτρια, την Μαρινέλλα, που αντιμετωπίζει το ρόλο ως γνήσια τραγωδός. Ένας σκηνικός μονόλογος, μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μια παρατεταμένη ικεσία για ζωή κι ελπίδα.  

H παράσταση που ενθουσίασε κοινό και τους κριτικούς το περασμένο καλοκαίρι στο Φεστιβάλ Αθηνών επιστρέφει για εννέα βραδιές. 

Η παράσταση 

«Η σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου

Σταύρος Ξαρχάκος –  Μαρινέλλα

Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης

Πιάνο:Νεοκλής Νεοφυτίδης

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

GAZI Music Theatre  Ιερά Οδός 7-13

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.