ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η νέα θεατρική κωμωδία στο θέατρο Ιλίσια: «Μάνα θα πάω στο Hollywood»

Η νέα θεατρική κωμωδία στο θέατρο Ιλίσια: «Μάνα θα πάω στο Hollywood»

Η ολοκαίνουργια κωμωδία σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και Δήμητρας Παπαδοπούλου, ξεκινά από τις 17 Δεκεμβρίου στο Θέατρο Ιλίσια. 

Στόχος δυο άνεργων ηθοποιών είναι το Χόλιγουντ. Με φόντο ένα διαμέρισμα στην οδό Φυλής, δύο ηθοποιοί που εχουν καιρό να δουλέψουν μηχανεύονται τα πάντα ώστε να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειάζονται για να πάνε στο Χόλιγουντ. Στην προσπάθεια τους αυτή, θα φτάσουν στο σημείο ακόμα και να μετατρέψουν προσωρινά το διαμέρισμα τους σε οίκο ανοχής όπου θα συμβούν απίστευτες καταστάσεις. Σε ένα περιβάλλον όπως αυτό της οδού Φυλής, με τις ιδιαιτερότητες της ίδιας μας της φυλής που αδυνατεί να συνεννοηθεί, θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να πετύχουν το στόχο τους. 

Ένα καστ από αγαπημένους ηθοποιούς επι σκηνής: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Αντώνης Κρόμπας, Jerome Kaluta από τη Σπείρα, Πέτρος Γεωργοπάλης, Στράτος Λύκος, Παναγιώτης Αλεξανδράκη και η ξεχωριστή Ελένη Ροδά.

Πρόκειται για μια σύγχρονη κοινωνική καταγραφή, με τον κωμικοτραγικό τρόπο που μόνο η Δήμητρα Παπαδοπούλου μπορεί να περιγράψει. Η υπόθεση είναι τοποθετημένη στην Αθήνα του σήμερα, όπου ο Έλληνας φοβάται, ότι μπορεί να αποτύχει σε ό,τι ονειρευτεί. Ακραίες συμπεριφορές και βίαια ξεσπάσματα κατακλύζουν την καθημερινότητα μέσα στην απόγνωση μας, αλλά το χιούμορ και το γέλιο πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια και ίσως τη λύση που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και σπάνια μπορούμε να δούμε.

Η παράσταση 

«Μάνα θα πάω στο Hollywood» της Δήμητρας Παπαδοπούλου

Θέατρο ΙΛΙΣΙΑ: Παπαδιαμαντοπούλου 4 και Βασιλίσσης Σοφίας, Χίλτον τηλ. 210 7210045 

Πρεμιέρα: 17 Δεκεμβρίου 2015

Παραστάσεις: Τετάρτη (19:15), Πέμπτη, Παρασκευή (21:15), Σάββατο (18:15) και (21:15), Κυριακή (19:15)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εισιτήρια: από 12 έως 18 ευρώ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.