ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρεμιέρα στις 21/1 για τη θεατρική παράσταση “Ο Τελευταίος Επισκέπτης” του Τένεσι Ουίλιαμς [φωτό]

Πρεμιέρα στις 21/1 για τη θεατρική παράσταση “Ο Τελευταίος Επισκέπτης” του Τένεσι Ουίλιαμς [φωτό]

Το αριστούργημα του Τένεσι Ουίλιαμς «Ο τελευταίος επισκέπτης», σε μετάφραση Ερρίκου Μπελιέ και σκηνοθεσία Κοραή Δαμάτη κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιανουαρίου, με τη Νόρα Κατσέλη στο ρόλο της Φλώρας Γκόφορθ.

Η Φλώρα Γκόφορθ, μία πλούσια γηραιά κυρία, ζει άρρωστη και απομονωμένη στο καταφύγιο της στην Ντιβίνα Κοστιέρα της Ιταλίας. 

Μία γυναίκα που υπαγορεύει τα απομνημονεύματά της στην γραμματέα της Μπλάκι. Οι επισκέψεις που δέχεται είναι ελάχιστες και πάντα μετά από δική της πρόσκληση.

Όμως αυτό το καλοκαίρι, δέχεται την επίσκεψη ενός, όχι τόσο νεαρού πια ζιγκολό, του Κρις Φλάντερς που καταφθάνει απρόσκλητος. Μια επίσκεψη που αλλάζει τη ζωή της.

Η παράσταση «Ο τελευταίος επισκέπτης» θα παρουσιαστεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Υπογείου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για 16 βραδιές. 

Παίζουν: Νόρα Κατσέλη, Βάνα Πεφάνη, Σόλωνας Τσούνης, Νεφέλη Ορφανού. 

Η παράσταση 

«Ο Τελευταίος Επισκέπτης» του Τένεσι Ουίλιαμς

Πρεμιέρα 21 Ιανουαρίου 

Σκηνοθεσία: Κοραής Δαμάτης 

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Πέμπτη-Σάββατο (21:30), Κυριακή (19:30)

Γενική είσοδος: 12 ευρώ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πειραιώς 206, Ταύρος, Τηλ: 210 341 8550

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.