«Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» του Γιάννη Βούρου στο Βεάκη (φωτό)

«Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» του Γιάννη Βούρου στο Βεάκη (φωτό)

Η παλιότερη θεατρική επιτυχία του Γιάννη Βούρου, ενθουσιάζει, και με το νέο καστ, το κοινό. Μάλλον πρέπει να τη βάλετε στο πρόγραμμα…

Σφήνα στις θεατρικές επιτυχίες του χειμώνα προβλέπεται να μπει ή παράσταση που έστησε την Πρωτοχρονιά στο θέατρο ΒΕΑΚΗ ο Γιάννης Βούρος με το έργο «Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού» του Μαρκ Μέντοφ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται όσοι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την επίσημη πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα. Αλλά αυτό αποτυπώνεται και στις εκδηλώσεις των όρθιων θεατών που φωνάζουν «μπράβο!» στους ηθοποιούς όταν υποκλίνονται στο τέλος της παράστασης. 

Θυμίζουμε πως με το συγκεκριμένο έργο ο Γιάννης Βούρος είχε γνωρίσει μια τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία τη διετία 2000-2002. Τότε τον ρόλο της κωφής Σάρα είχε κρατήσει αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές ή Πέγκυ Τρικαλιώτη. Την ίδια όμως αποδοχή ήδη διαφαίνεται πως θα έχει και ή τωρινή συμπρωταγωνίστρια του Γιάννη Βούρου, Χρύσα Παπά. 

Τους δύο πρωταγωνιστές πλαισιώνουν με εξαιρετικές υποκριτικές επιδόσεις, κάτι που υπογραμμίζει το δεμένο σύνολο και τις εκπληκτικές  ατμόσφαιρες του έργου, η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Θοδωρής Αντωνιάδης, η Τζωρτζίνα Κώνστα και η Λουκία Πεσκετζή.

Η παράσταση

«Τα παιδιά ενός κατώτερου Θεού», του Μαρκ Μέντοφ

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βούρος

Θέατρο Βεάκη: Στουρνάρη 32, Εξάρχεια, τηλ. 210 5223522

Θα παίζεται ως την Κυριακή των Βαΐων

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διάρκεια: 120′

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.