ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Ανγκ Λι με την Πέμη Ζούνη – Μια 3d εμπειρία

Πρώτες φωτογραφίες από την παράσταση του Ανγκ Λι με την Πέμη Ζούνη – Μια 3d εμπειρία

Ο οσκαρικός σκηνοθέτης Ανγκ Λι συναντά την Πέμη Ζούνη στη σκηνή του θεάτρου του Ιδρύματος Κακογιάννη.  Παρουσιάζει μια 3D, όπως προϊδεάζει, εμπειρία σε ένα ταξίδι αισθήσεων.

Η παράσταση «…και Ιουλιέτα» βασίζεται στο κείμενο του Ακη Δήμου, που συνδυάζει την τεχνολογία αιχμής με την πρωτοποριακή προσέγγιση ενός κλασικού, πλέον θεατρικού μονολόγου. 

Μία παράσταση που ξεκινάει μια ανάσα πριν από την αλλαγή του χρόνου, στις 30 Δεκεμβρίου και εγκαινιάζει μια νέα προσέγγιση της θεατρικής πράξης και υπόσχεται μια οπτικοακουστική διαδραστική εμπειρία που εντυπωσιάζει και σίγουρα ξαφνιάζει.

Ο μαγικός κόσμος του βραβευμένου με Όσκαρ Ανγκ Λη με τις πολυδιάστατες μεταμορφώσεις του ζωντανεύει πάνω στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης για να υπηρετήσει τον θεατρικό λόγο και την ερμηνεία της Πέμης Ζούνη σε μια παράσταση που ανάλογη δεν έχουμε δει. 

Όπως και η ηρωίδα του Άκη Δήμου δεν μοιάζει με καμιά άλλη, αφού τη βρίσκουμε μόνη στο σπίτι της, χωρίς τον Ρωμαίο, ξεχασμένη, απομεινάρι της πιο ένδοξης ερωτικής ιστορίας που γράφτηκε ποτέ, να μιλάει με ένα φανταστικό επισκέπτη για τη ζωή της, τον έρωτα, τη γυναικεία φύση. 

Μια Ιουλιέτα που θυμάται, προβλέπει, προειδοποιεί και αποκαλύπτει.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες, μας βάζουν στο κλίμα της παράστασης. 

3D LIVE THEATER «…και Ιουλιέτα» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία Ανγκ Λη

με την Πέμη Ζούνη

30 Δεκεμβρίου 2016 έως 5 Μαρτίου 2017

Σάββατο στις 19:00 & Κυριακή στις 20:00

Πρεμιέρα: Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 19:00

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιδρυμα Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.