Οι Tres κατέφθασαν στην Αθήνα στο θέατρο Alma

Οι Tres κατέφθασαν στην Αθήνα στο θέατρο Alma

Επειτα από έξι μεταφράσεις ήρθε και η σειρά της χώρας μας για την κωμωδία Tres. Στα ισπανικά σημαίνει τρείς (γυναικές στην προκειμένη περίπτωση) και είναι του Χουάν Κάρλος Ρούμπιο, ενός απο τους δέκα πιο πολυανεβασμένους συγγραφείς του διεθνούς σύγχρονου θεάτρου στις ισπανικές σκηνές.

Το Tres ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία, για πρώτη φορά στο Σαντιάγο της Χιλής το 2005 και από τότε εκανε λαμπρη πορεια στην Ισπανία, το Πουέρτο Ρίκο, τις ΗΠΑ, την Κόστα Ρίκα, τη Βενεζουέλα, την Αργεντινή και την Ιταλία. Στη χώρα μας τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Λάσπιας και τον πρωταγωνιστικό ρόλο κρατάει ο γνωστός πολίστας Αντώνης Βλοντάκης.

Τρεις καρδιακές φίλες από το σχολείο, που μόλις μπήκαν στα 40, η Ροθίο (Γεωργία Σιακαβάρα), η Νούρια (Ιωάννα Σταυροπούλου) και η Άντζελα (Δάφνη Μανούσου), ξαναβρίσκονται μετά από 23 χρόνια, σ’ ένα reunion και δεν ειναι ευτυχισμένες στην προσωπική τους ζωή! Στο reunion αυτο συνειδητοποιούν μέσα από την επανασύνδεσή τους πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που εμείς επιλέγουμε.

Τότε αποφασίζουν αυθόρμητα και ομόφωνα να πάρουν την τύχη στα χέρια τους, και να δώσουν ουσία και νόημα στην μεχρι τότε άχρωμη ζωή τους: Αποφασίζουν να γίνουν απο κοινού μητέρες ,στο παρά 5 και να μεγαλώσουν τα παιδιά τους και οι τρεις μαζι σαν αδερφάκια! Το μονο που τους λείπει απο την μαγικη αυτη συνταγη της μητρότητας, ειναι τα… σπέρματοζωαρια ενός άντρα. Οχι ομως του οποιουδήποτε αντρα, αλλα ενός άντρα όμορφου, έξυπνου, ψηλού, μελαχροινου, δημιουργικού! Ο τελειος αντρας ακούει στο όνομα Αντώνης Βλοντάκης.

Πρόκειται για μια παραγωγή των θεατρικών σκηνών, σε συνεργασια με την Square Theatre Company. Οι θεατρικές σκηνές με την επιμέλεια του Πάνου Κατσαρίδη και του Γιάννη Κέντ, εχουν σαρώσει σαν ανεμοστροβιλος τα πάντα στον θεατρικο χωρο! Μετα τις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες «Ωραία μου Κυρία», που ειναι συνεχώς sold out στο θεατρο Πάνθεον και «Επικίνδυνες σχέσεις» στο θεατρο Αλμα (Α σκηνη), «Ωραία μου Κυρία» στο θεατρο Κιβωτός, ετοιμάζουν ηδη μια υπεροχη και ξεκαρδιστικη «ΜαντάμΣουσού» για του χρόνου στο Παλλάς!

To sissysworld βρέθηκε στα παρασκήνια

Αντώνης Βλοντάκης – Σίσσυ Παπαγεωργίου

Σίσσυ Κοζώνη – Τινα Σγουροπούλου

Γιάννης Κέντ- Σίσσυ Παπαγεωργίου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και ο ιδιοκτήτης των θεατρικών σκηνών Μαργαριτα Δρουτσα και Πανος Κατσαριδης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.