ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Καλλιθέα θα φιλοξενίσει τον Δον Κιχώτη στους δρόμους της

Η Καλλιθέα θα φιλοξενίσει τον Δον Κιχώτη στους δρόμους της

Η ομάδα “Δον Κιχώτες” παρουσιάζει ένα θεατρικό δρώμενο για μικρούς και μεγάλους, στους δρόμους του Δήμου Καλλιθέας…

Η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας, πήραν την πρωτοβουλία και παρουσιάζουν ένα πρωτότυπο θεατρικό δρώμενο για μικρούς και μεγάλους, την Παρασκευή 2 Ιουνίου (ώρα 18:30), στις γειτονιές της Καλλιθέας. Η Ομάδα Θεάτρου “Δον Κιχώτες”, θα ταξιδέψει το κοινό στην ιστορία του Δήμου, μιας μεγάλης πόλης, πολυάνθρωπης και πολυπολιτισμικής. Και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: «παρουσιάζουμε μια γειτονιά που αναζητά την ταυτότητά της και μια ομάδα ηθοποιών που δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δουν με φρέσκια ματιά ό,τι θεωρούσαν δεδομένο μέχρι σήμερα».

Στο σημείο, ας δώσουμε το λόγο και στους ηθοποιούς, που παραμένουν η “ψυχή” αυτής της πρωτοβουλίας: «Ονομάσαμε την ομάδα μας “Δον Κιχώτες” γιατί κυνηγάμε τα όνειρά μας και θέλουμε να παροτρύνουμε και τα παιδιά να κάνουν το ίδιο. Μέσα από δρώμενα, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων, μαθαίνουμε από τα παιδιά προσπαθώντας και εμείς να ρωτάμε, να γελάμε, να φωνάζουμε, να φανταζόμαστε και να ονειρευόμαστε όπως ακριβώς αυτά.

Μπορείτε να μας συναντήσετε ανά την Ελλάδα (τυχαία ή …οργανωμένα) σε σχολεία, χώρους δημιουργικής απασχόλησης, βιβλιοπωλεία, βιβλιοθήκες, πάρτι και όπου αλλού υπάρχουν παιδιά που ονειρεύονται, δηλαδή, όπου υπάρχουν Δον Κιχώτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείο συνάντησης έχει ορισθεί το καλυμμένο ποτάμι, στο ύψος της Οδού Φιλαρέτου. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για το κοινό αλλά είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής με ένα τηλέφωνο στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας 210 959 3518 (Τρίτη, Πέμπτη 09.00-14.00 και Τετάρτη, Παρασκευή 14.00-20.00).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.