ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Μαριχουάνα stop»: Νέο πρόσωπο έκπληξη

«Μαριχουάνα stop»: Νέο πρόσωπο έκπληξη

Νέο πρόσωπο στο καστ της παράστασης «Μαριχουάνα stop».

Πρόκειται για μια γυναίκα που έχει εντυπωσιάσει τόσο πάνω στην πασαρέλα όσο και με το υποκριτικό της ταλέντο.

«Ναι ισχύει. Ξεκινάμε πρόβες για το έργο και θα συμμετέχω στην παράσταση, ωστόσο περισσότερα θα μπορούσαμε να πούμε σε μερικές ημέρες» εξήγησε η Βίκυ Κουλιανού.

Ο ρόλος που της προτάθηκε δεν είναι καθόλου τυχαίος, καθώς θεωρείται καθοριστικός για την πλοκή του έργου. Πρόκειται για τον ρόλο που κρατούσε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη η Σταρ Ελλάς 1968 Μιράντα Ζαφειροπούλου, στην οποία έχει πολλά κοινά με την Βίκυ Κουλιανού: υπήρξαν και οι δύο κορυφαία μοντέλα, με μοναδικό ύψος και πανέμορφο πρόσωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τόλης Βοσκόπουλος θα κρατάει το τιμόνι της παράστασης και έχοντας στο καστ τους Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μπέσυ Μάλφα, Θανάση Βισκαδουράκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Πέτρο Ξεκούκη, Μαριέλλα Σαββίδου, Ρέα Τουτουνζή, Μαρία Ιωαννίδου αλλά και τη Βίκυ Κουλιανού, ολοκληρώνεται η υπερπαραγωγή του σκηνοθέτη και ηθοποιού Γιώργου Βάλαρη, η οποία θα ανέβει στις αρχές του Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.