ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο σανίδι ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς με «Γόβα Παρθένα» και ποντιακή διάλεκτο (βίντεο)

Στο σανίδι ο γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς με «Γόβα Παρθένα» και ποντιακή διάλεκτο (βίντεο)

O γνωστός κομμωτής Τρύφωνας Σαμαράς έχει ταλέντο και στην υποκριτική.

Συμμετέχει στην θεατρικη παράσταση «Γόβα Παρθένα», στην ποντιακή διάλεκτο, που έκανε πρεμιέρα στην Καβάλα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου και άρισε… γέλιο μέχρι δακρύων στους θεατές.

Πρόκειται για μια κωμωδία τα κείμενα της οποίας έχει γράψει ο Δημήτρης Πιπερίδης.

Η υπόθεση του έργου

Η δαιμόνια Πόντια γριά Παρθένα (την οποία υποδύεται φυσικά ο Αλέξης Παρχαρίδης) παλεύει σώμα με σώμα για τα… αποθεματικά του οίκου «ευεξίας», που διατηρεί, με τον διευθυντή Μισέλ (Τρύφων Σαμαράς). Ο Μισέλ, μαζί με τη γραμματέα του (Έρρικα Νικολαΐδου) και τη σαγηνευτική Σιλβί (Ίνα Τσικοπούλου) έχουν να τιθασεύουν και τον γιο της Παρθένας, τον Ζορμπά του έρωτα, τον Χάμπο (τον οποίο υποδύεται ο Τάκης Βαμβακίδης). Στην ιστορία εμπλέκονται και δύο δικηγόροι (Βαγγέλης Ηλιάδης και Γιάννης Ξενιτόπουλος) που θα προσπαθήσουν να ξεμπλέξουν το κουβάρι της αθώας ακολασίας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.