Δείτε το απίθανο σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή (φωτο)

Δείτε το απίθανο σημείωμα που άφησε γείτονας στους ηθοποιούς του Εθνικού που κάνουν πρόβα στην αυλή (φωτο)

Στην Αυλή του Εθνικού πίσω από το κτίριο Τσίλερ της Αγίου Κωνσταντίνου οι ηθοποιοί του Εθνικού κάνουν πρόβες για την καλοκαιρινή «Ορέστεια» που θα παρουσιάσουν στην Επίδαυρο.

ΟΙ πρόβες είναι καθημερινές και πολλοί γείτονες βγάζουν καρέκλες στα γύρω μπαλκόνια και παρακολουθούν, ενώ πολλοί είναι και οι περαστικοί που σταματούν στα κάγκελα για να τους παρακολουθήσουν.

«Γνωρίζω πως σχεδιάζεις να σκοτώσεις την Κλυταιμνήστρα»
Η Ορέστεια του Αισχύλου, η μοναδική σωζόμενη τριλογία του Αρχαίου Δράματος, θα παρουσιαστεί 28 και 29 Ιουνίου στην Επίδαυρο.
Μετά από δέκα χρόνια ο βασιλιάς επιστρέφει από τον τρομερότερο των πολέμων νικητής για να δολοφονηθεί στο σπίτι του από τη γυναίκα του Κλυταιμνήστρα… και ο γείτονας του Εθνικού άφησε το παρακάτω εμπνευσμένο μήνυμα στους ηθοποιούς της παράστασης:

https://twitter.com/Goodactor3/status/1138050010141069312

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ηθοποιός της παράστασης που έκανε την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά, «Στο προαύλιο του Εθνικού που κάνουμε πρόβες της Ορέστειας, γύρω γύρω έχει πολυκατοικίες. Στήνουν καρέκλα στα μπαλκόνια και μας παρακολουθούν,όπως κι οι περαστικοί.Ένας τρελάρας, έφτιαξε αυτό το σημείωμα, το πέρασε σε μπετονιά και το κρέμασε στο τοίχο για να το βρούμε! Νταξ, τον αγαπώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.