Αποκαλύψεις για τον βιασμό 22χρονου από ηθοποιό: Πώς γνωρίστηκαν και πώς δραπέτευσε το θύμα

Αποκαλύψεις για τον βιασμό 22χρονου από ηθοποιό: Πώς γνωρίστηκαν και πώς δραπέτευσε το θύμα

Νέα φρικιαστικά στοιχεία για τον βιασμό του 22χρονου από ηθοποιό το 2006 έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Πρόκειται για υπόθεση, για την οποία κατατέθηκε μήνυση την περασμένη Πέμπτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Το όσα καταγράφονται στη μήνυση σοκάρουν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας RealNews, το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το 2006, όταν ο καταγγέλλων ήταν 22 ετών και δεν έχει ακόμα παραγραφεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καταγγέλλων αναφέρει ότι έπεσε θύμα βιασμού το 2006 από τον ηθοποιό, ο οποίος τότε ήταν σπουδαστής δραματικής σχολής.

Και οι δύο τότε ήταν 22 ετών, ενώ το αδίκημα, σύμφωνα με την πλευρά του μηνυτή, δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή.

Ο μηνυτής φέρεται να μην έχει σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και περιγράφει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό σε διαμέρισμα στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Τον γνώρισε σε καφετέρια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το θύμα γνώρισε τον θύτη, ο οποίος φοιτούσε εκείνη την περίοδο σε δραματική σχολή, σε ένα καφέ όπου σύχναζαν και οι δυο.

Ο άνθρωπος που κατονομάζεται στη μήνυση είναι ηθοποιός, ο οποίος φέρεται να έχει στο βιογραφικό του πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές.

Η μόνη του επαφή ήταν ότι σύχναζε στο καφέ, που αποτελούσε στέκι ηθοποιών, καθώς στο ίδιο κατάστημα εστίασης δούλευε και συγγενικό του πρόσωπο.

Οι δυο τους άρχισαν να μιλούν όποτε συναντιούνταν, με τον ηθοποιό να του παρουσιάζεται ως άτομο με «υψηλές» γνωριμίες στον καλλιτεχνικό χώρο. Μεταξύ των ατόμων που ο ηθοποιός ανέφερε ότι ανήκουν στους φίλους του ήταν ακόμα ένας γνωστός παράγοντας του θεάτρου, το όνομα του οποίου έχει επίσης απασχολήσει τα ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες συγκεντρώνοντας καταγγελίες για παρενοχλήσεις.

Ο βιασμός και πώς κατάφερε να το σκάσει

Κάποια στιγμή, ο μετέπειτα ηθοποιός τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο «να πιουν καφέ και να τα πουν».

Ο νεαρός αποδέχθηκε την πρόσκληση, χωρίς να υποψιάζεται βέβαια τι θα επακολουθούσε. Όταν πήγε εκεί, ο ηθοποιός τού επιτέθηκε και, όντας πιο γεροδεμένος, κατάφερε να τον ακινητοποιήσει και να τον βιάσει.

Κάποια στιγμή, φέρεται να λέει το θύμα, χτύπησε το τηλέφωνο του ηθοποιού. Αυτός απάντησε λέγοντας στον συνομιλητή του, κατά τον μηνυτή, «έλα από εδώ, εδώ τον έχω». Φράση που ίσως να σήμαινε και «κάλεσμα» σε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

Εκμεταλλευόμενος αυτές τις λίγες στιγμές που ο θύτης του χαλάρωνε την πίεση που του ασκούσε, κατάφερε να το σκάσει από το σπίτι στο Μεταξουργείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.