ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά – Τιμές από ένα ευρώ

Παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά – Τιμές από ένα ευρώ

Με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου» άνοιξε τις πύλες του το 21ο Παζάρι Βιβλίου, στην Πλατεία Κοτζιά, προσφέροντας στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων σε τιμές που ξεκινούν από 1 ευρώ.

Το Παζάρι Βιβλίου θα διαρκέσει έως την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και φιλοξενείται σε υπαίθρια στεγασμένη θερμαινόμενη εγκατάσταση όπου εκδότες από όλη την Ελλάδα προσφέρουν πάνω από 8.000 τίτλους βιβλίων σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Το παζάρι λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνδιοργανώνεται από  το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και τη Πανελλήνια Ομοσπονδίας Εκδοτών-Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.) και τελείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας  του δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.