ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H εξαίρετη παιδαγωγική μέθοδος της «εικονονότας» επιτέλους κυκλοφόρησε από την Amazon: Ένα δώρο για τα Χριστούγεννα

H εξαίρετη παιδαγωγική μέθοδος της «εικονονότας» επιτέλους κυκλοφόρησε από την Amazon: Ένα δώρο για τα Χριστούγεννα

H εξαίρετη παιδαγωγική μέθοδος της Ασπασίας Θεοχαράτου επιτέλους διαθέσιμη από τον αμερικανικό εκδοτικό οίκο της Amazon με τίτλο «Icononotes music learning: a new way to learn music for children even 3 years old» (Greek Edition)

Είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος για την διδασκαλία της Μουσικής, του Πιάνο και άλλων πληκτροφόρων οργάνων για παιδιά ηλικίας 3 έως 5 ετών και περισσότερο.

Στην μέθοδο αυτή χρησιμοποιείται μια νέα μουσική κωδικοποίηση με «εικονονότες» που έχουν προσαρμοστεί στην μικρή ηλικία των παιδιών

Με αργά, απλά και μεθοδικά βήματα, ο μαθητής οδηγείται στον στόχο του με επιτυχία. Το ελληνικό υπουργείο Παιδείας το έχει εγκρίνει με τήν πράξη 13/27-3-1995 για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα βασικά σημεία που υποστηρίζουν την μέθοδο είναι τα ακόλουθα:

1) Καταλληλότητα της μεθόδου για παιδιά μικρής ηλικίας.

2) Πλούσια εικονογράφηση

3) Προσωπική επαγγελματική εμπειρία της συγγραφέως

4) Χρήση των «εικονονοτών»

Οι «εικονονότες» αποτελούν το βασικό στοιχείο αυτής της μεθόδου και καθορίζουν αυτό το Σύστημα μουσικής νεογραφίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τις «εικονονότες» τα παιδιά μαθαίνουν τις μουσικές νότες εύκολα και διασκεδαστικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.