Το είδαμε κι αυτό: Κάνουν ουρές σε βιβλιοπωλεία για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του

Το είδαμε κι αυτό: Κάνουν ουρές σε βιβλιοπωλεία για να τους υπογράψει ο… Ντάνος το βιβλίο του

Κάποιοι θα το πουν «κατάντια». Κάποιοι άλλοι στήθηκαν έξω από μεγάλο βιβλιοπωλείο προκειμένου να τους υπογράψει ο… Ντάνος του survivor το βιβλίο του.

Στην Ελλάδα του 2019 όλα μπορεί να συμβούν. Ο κόσμος στήθηκε και σχημάτισε μεγάλες ουρές έξω από το βιβλιοπωλείο προκειμένου ο Γιώργος Αγγελόπουλος ή Ντάνος, να βάλει την υπογραφή του στο βιβλίο του.

Όχι ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν είναι κάποιος συγγραφέας παγκοσμίου φήμης, ή έστω πανελλαδικής. Είναι ο παίκτης που συμμετείχε στο survivor και στη συνέχεια παίζει και σε σήριαλ. Αποφάσισε λοιπόν να εκδώσει βιβλίο για τη ζωή του, το οποίο αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες και τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί, πρέπει να πηγαίνει καλά. Εξάλλου το βιβλίο του Ντάνου είναι κόσμημα για κάθε βιβλιοθήκη, δε βρίσκετε; Τρέμε Σεφέρη, τρέμε Ελύτη, ο Ντάνος έφτασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.