Απίστευτο: Αστροναύτες διαβάζουν βιβλία σε μικρά παιδάκια (βίντεο)

Απίστευτο: Αστροναύτες διαβάζουν βιβλία σε μικρά παιδάκια (βίντεο)

Απίστευτο και όμως πραγματικό, αστροναύτες από το διάστημα διαβάζουν βιβλία σε μικρά παιδάκια, χάρη στο πρόγραμμα «Story Time From The Space».

Ποιο παιδάκι δεν λατρεύει ν’ ακούει μια ιστορία λίγο πριν κοιμηθεί; Για όσους γονείς δεν έχουν την υπομονή να διαθέσουν αυτόν τον πολύτιμο χρόνο, υπάρχουν βοηθοί: αστροναύτες από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό! Χάρη στο πρόγραμμα «Story Time from Space», το οποίο ξεκίνησε πριν δυο χρόνια και συνεχίζει, μέλη του πληρώματος του Σταθμού διαβάζουν από εκεί ψηλά σε μικρά πριν βαρύνουν τα βλέφαρά τους δημοφιλή παιδικά βιβλία.

Το ειδικό πρόγραμμα του Global Space Education Foundation εκπόνησαν η εκπαιδευτικός Patricia Tribe και ο πρώην διευθυντής εκπαίδευσης στο Space Center Houston – και αστροναύτης – Benjamin Alvin Drew Jr. Τα βιβλία μεταφέρονται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, όπου οι αστροναύτες εργάζονται σε διάφορες αποστολές. Οι ίδιοι ηχογραφούν τους εαυτούς να διαβάζουν τα βιβλία και το αντίστοιχο βίντεο είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας και στο YouTube.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.