ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Εικόνα Αποκάλυψης στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του τυφώνα «Μάικλ» (βίντεο)

Εικόνα Αποκάλυψης στη Φλόριντα μετά το πέρασμα του τυφώνα «Μάικλ» (βίντεο)

Κρανίου τόπο, με σπίτια, σκάφη και αυτοκίνητα κατεστραμμένα, ολόκληρες περιοχές βυθισμένες στο νερό και μία παραλία… εξαφανισμένη από τον χάρτη, άφησε στο πέρασμά του από την Mexico Beach της Φλόριντα ο τυφώνας Michael, ενώ ο πρώτος απολογισμός κάνει λόγο για έξι νεκρούς σε διάφιορες περιοχές που χτύπησε με σφοδρότητα το μεγάλο καιρικό φαινόμενο.

Drone κατέγραψε τις πρώτες εικόνες μετά την επέλαση της μεγάλης -κατηγορίας 4- «καταιγίδας του αιώνα», όπως τη χαρακτήρισε ο κυβερνήτης της Φλόριντα. Εικόνες που αποτυπώνουν εν μέρει το μέγεθος της καταστροφής και της μανίας της φύσης, η οποία ξέσπασε για άλλη μία φορά στις αμερικανικές ακτές.

Δείτε το βίντεο από την περιοχή που μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα σημαντικότερα θέρετρα της χερσονήσου:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.