Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και το νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα αίματα ανάψανε καθώς στην αποψινή συνεδρίαση συζητήθηκε το ζήτημα των συμβασιούχων του δήμου.

Όπως μας είπαν κύκλοι του κ. Ζέρβα ”αν κάποιος γνώριζε το θέμα σε βάθος ήταν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που το 2014 αρνήθηκε να υπογράψει υπέρ της έφεσης στην πρωτοδίκη απόφαση δικαίωσης των συμβασιούχων και κλήθηκε σε απολογία απειλούμενος ακόμη και με έκπτωση αξιώματος.” Έτσι, οι φωνές του Γιάννη Μπουτάρη δεν έμειναν αναπάντητες μιας και ο ”βρεγμένος” τη βροχή δεν τη φοβάται. Άλλωστε αν κάτι υπερασπίστηκε ο κ. Ζέρβας και σήμερα, ήταν η τήρηση των διαδικασιών ώστε να δοθεί μία λύση και η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Λίγο έλειψε ο έντονος διάλογος να λάβει και προσωπικές διαστάσεις καθώς ο δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον κ. Ζέρβα του είπε ”είστε αναιδέστατος γιατί επωφελείσαι από τον κόσμο και την τηλεόραση για να πουλήσεις μούρη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε αποστροφή του λόγου του κ. Ζέρβα, οι παρόντες εργαζόμενοι καταχειροκροτούσαν τις παρεμβάσεις του, γεγονός που ενόχλησε το δήμαρχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!