ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο pronews tv: Άγριος καυγάς Ζέρβα – Μπουτάρη στο δημοτικό συμβούλιο

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα και το νυν δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου. Τα αίματα ανάψανε καθώς στην αποψινή συνεδρίαση συζητήθηκε το ζήτημα των συμβασιούχων του δήμου.

Όπως μας είπαν κύκλοι του κ. Ζέρβα ”αν κάποιος γνώριζε το θέμα σε βάθος ήταν ο Κωνσταντίνος Ζέρβας που το 2014 αρνήθηκε να υπογράψει υπέρ της έφεσης στην πρωτοδίκη απόφαση δικαίωσης των συμβασιούχων και κλήθηκε σε απολογία απειλούμενος ακόμη και με έκπτωση αξιώματος.” Έτσι, οι φωνές του Γιάννη Μπουτάρη δεν έμειναν αναπάντητες μιας και ο ”βρεγμένος” τη βροχή δεν τη φοβάται. Άλλωστε αν κάτι υπερασπίστηκε ο κ. Ζέρβας και σήμερα, ήταν η τήρηση των διαδικασιών ώστε να δοθεί μία λύση και η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου να μην κινδυνεύει να ακυρωθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Λίγο έλειψε ο έντονος διάλογος να λάβει και προσωπικές διαστάσεις καθώς ο δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον κ. Ζέρβα του είπε ”είστε αναιδέστατος γιατί επωφελείσαι από τον κόσμο και την τηλεόραση για να πουλήσεις μούρη”. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε αποστροφή του λόγου του κ. Ζέρβα, οι παρόντες εργαζόμενοι καταχειροκροτούσαν τις παρεμβάσεις του, γεγονός που ενόχλησε το δήμαρχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.