ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βίντεο pronews tv: Ένταση μεταξύ αλλοδαπών και αστυνομικών έξω από τo hotspot Διαβατών

Ένταση επικράτησε έξω από τη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 300 αλλοδαποί, ενώ ισχυρή ήταν και η παρουσία της αστυνομίας.

Ένταση επικράτησε νωρίτερα έξω από τη δομή φιλοξενίας στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Πρόσφυγες που συγκεντρώθηκαν στο σημείο αρκετές ώρες νωρίτερα, επιχείρησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό. Ακολούθησε σύγκρουση με τις δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου — λάμψης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η αστυνομία προχώρησε σε μια προσαγωγή, η ένταση εκτονώθηκε, ενώ έξω από τη δομή φιλοξενίας παραμένουν αστυονιμικές δυνάμεις.

Στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το ThessNews, επικράτηε ένταση με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να συγκεντρώνονται έξω από τη δομή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με μαρτυρίες μεταναστών που επικαλείται το ίδιο μέσο, σκοπός τους ήταν να συγκεντρωθούν εκεί άνθρωποι και από άλλες δομές ώστε όλοι μαζί να κατευθυνθούν προς την Ειδομένη και να περάσουν τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.