ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βίντεο pronews TV: “Επιστροφή” στο Κυπριακό μετά το τέλος των εκλογών στην Τουρκία

Μετά το τέλος κάθε προεκλογικής περιόδου υπάρχει μια αναδιάταξη σκέψεων και προβληματισμών.

Τοπικές εκλογές τέλος στην Τουρκία με την Πύρρειο νίκη Ερντογάν να σηματοδοτεί για τη Λευκωσία, σταδιακή «επιστροφή» στο κυπριακό.

Ελπίζοντας το αποτέλεσμα της κάλπης, να ρίξει τους τόνους της Άγκυρας που απειλούσε Θεούς και δαίμονες, ο ΠτΔ απορρίπτει κατηγορηματικά τα περί επηρεασμού των συνομιλιών, από την μετακόμιση Μαυρογιάννη στη Νέα Υόρκη στη θέση του Μόνιμου Αντιπροσώπου στα ΗΕ.

Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας
“Ενδεχόμενα η εκεί παρουσία του αυτή την περίοδο είναι όσο ποτέ περισσότερο επιβαλλόμενη. Μακάρι να εκκινήσει ένας νέος διάλογος και ο κ. Μαυρογιάννης θα είναι παρών στις συνομιλίες.”

Νίκος Αναστασιάδης και Μουσταφά Ακιντζί πάντως αναμένουν στο ακουστικό για κλήση από την Τζέιν Χολ Λουτ, προκειμένου να κλειδώσουν τις τελικές ρυθμίσεις, ενόψει και της επιστροφής της στο νησί.

Επιστροφή της οποίας θα προηγηθεί τετ-α-τετ με τον Γιώργο Κατρούγκαλο στη Νέα Υόρκη την ερχόμενη Παρασκευή, ενόψει και της προγραμματισμένης για τις 12 Απριλίου πρώτης άτυπης ελληνοτουρκικής συνάντησης για το κυπριακό.

Γιώργος Κατρούγκαλος, Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών
“Έχουμε συμφωνήσει με την Τουρκία να έχουμε ανταλλαγή απόψεων για τη διεθνή διάσταση – που αφορά την Ελλάδα βάση του θεσμικού κεκτημένου του Κραν Μοντανά. Θέλω να ελπίζω ότι αν προετοιμαστεί καλά, μπορεί η επανάληψη των διαπραγματεύσεων να έχει αποτελέσματα.”

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.