ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο pronews TV – Γάζα: Νεκρός διοικητής της Χαμάς από τον ισραηλινό βομβαρδισμό

Το Ισραήλ σκότωσε διοικητή της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας την Κυριακή στην πρώτη συντονισμένη επίθεση από αέρος μετά το 2014 όταν και έληξε ο πιο πρόσφατος μαζικός βομβαρδισμός εναντίον Παλαιστινίων.Κατά την στοχευμένη επίθεση σκοτώθηκε ο Ahmed Abed Khudri ο οποίος σύμφωνα με την πλευρά του Ισραήλ ήταν υπεύθυνος για μεταφορά χρημάτων από το Ιράν σε στρατιωτικούς θύλακες στη Γάζα. Παλαιστίνιοι επιβεβαίωσαν πως ο διοικητής έχασε τη ζωή του από βόμβα που χτύπησε το όχημα στο οποίο επέβαινε.

Την ίδια ώρα, η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι επανέλαβε την έκκληση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να “σταματήσουν αμέσως” οι εκτοξεύσεις ρουκετών από τη Γάζα εναντίον του Ισραήλ, προειδοποιώντας για τον κίνδυνο μιας “σύγκρουσης χωρίς τέλος”.

Καθώς οι εχθροπραξίες ανάμεσα στο Ισραήλ και ένοπλες ομάδες στη Γάζα συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα, η Μογκερίνι “επαναβεβαίωσε τη θεμελιώδη προσήλωση της ΕΕ στην ασφάλεια του Ισραήλ”.

Σύμφωνα με νέο απολογισμό του υπουργείου Υγείας της Γάζας, δώδεκα Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων μαχητές, σκοτώθηκαν σήμερα στη διάρκεια των ισραηλινών αντιποίνων στα πυρά ένοπλων ομάδων από την παλαιστινιακή πλευρά που τελεί υπό διαρκή αποκλεισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν από ισραηλινής πλευράς από πυρά παλαιστινιακών ρουκετών από το Σάββατο. Συνολικά 16 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.