ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο pronews TV: Τάνκερ κτυπήθηκαν και φλέγονται στον Κόλπο

Συναγερμός έχει σημάνει στον Κόλπο του Ομάν μετά από πληροφορίες ιρανικών ΜΜΕ ότι είναι σε εξέλιξη ένα σοβαρό περιστατικό με δύο απανωτές εκρήξεις σε δύο τάνκερ που έπλεαν στην περιοχή, εκ των οποίων το ένα βούλιαξε.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων, οι εκρήξεις προκλήθηκαν από επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον των πλοίων. Πακιστανικές πηγές αναφέρουν ότι τα δύο τάνκερ έστειλαν σήματα κινδύνου.

Επίθεση με τορπίλες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποιες χώρες εμπλέκονται. Αξιωματούχος του λιμένος Φουτζάιρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι ένα άτομο που έχει γνώση των εξελίξεων είπε ότι έχει πιάσει φωτιά το τάνκερ Front Altair με σημαία Νήσων Μάρσαλ, που είχε φορτώσει 75.000 τόνους νάφθας από το Αμπού Ντάμπι προτού αποπλεύσει, ενώ πριν από λίγο το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA μετέδωσε ότι το δεξαμενόπλοιο βυθίστηκε στον Κόλπο του Ομάν. Σύμφωνα με τη νορβηγική εφημερίδα E24 το τάνκερ ιδιοκτησίας της νορβηγικής Frontline Ltd. χτυπήθηκε από τορπίλες! Tην ίδια πληροφορία μεταδίδει και η ναυτιλιακή εφημερίδα Tradewinds, επικαλούμενη εταιρικές πηγές που δεν κατονομάζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.