ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε το MiG-31BM να «σκίζει» τη στρατόσφαιρα – Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο

Δείτε το MiG-31BM να «σκίζει» τη στρατόσφαιρα – Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο

Βίντεο μέσα από το πιλοτήριο του αεροσκάφους MiG-31BM ενώ εκτελεί πτήση φτάνοντας μέχρι τη στρατόσφαιρα, δημοσίευσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Τα αεροσκάφη αναχαίτισης MiG-31BM της αεροπορίας του Στόλου του Ειρηνικού έχουν πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές πτήσεις κοντά στο διάστημα, μετέδωσε ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός Zvezda παρουσιάζοντας βίντεο μέσα από το πιλοτήριο κατά τη διάρκεια ασκήσεων.

Οι εικόνες δείχνουν την απογείωση του αεροσκάφους, την ανοδική του πορεία και την πτήση στη στρατόσφαιρα!

Η πτήση πραγματοποιήθηκε σε υψόμετρο άνω των 20.000 μέτρων, με ταχύτητα 2.500 χιλιομέτρων την ώρα. Το πλήρωμα προσπάθησε να εντοπίσει προσομοίωση εχθρού χωρίς εμπλοκή επίγειου συστήματος αεράμυνας.

Οι πιλότοι πραγματοποίησαν επίσης ηλεκτρονικές εκτοξεύσεις πυραύλων αέρος-αέρος μεγάλου βεληνεκούς.

Το πλήρωμα του MiG-31BM πραγματοποίησε συνολικά έξι πτήσεις στη στρατόσφαιρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το MiG-31 είναι ένα υπερηχητικό αεροσκάφος αναχαίτισης, μεγάλου βεληνεκούς. Είναι σχεδιασμένο για να αναχαιτίζει και να καταστρέφει εναέριους στόχους σε εξαιρετικά χαμηλά, μεσαία και μεγάλα υψόμετρα. Η αναβαθμισμένη εκδοχή του, το MiG-3BM, εξοπλίζεται με νέο σύστημα ελέγχου όπλων και ένα πιο σύγχρονο ραντάρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.