ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Δείτε την αντίδραση Αμερικανών στρατιωτών όταν «ρίχνουν» για πρώτη φορά με το θρυλικό AT-4

Το αντιαρματικό οπλικό σύστημα AT-4 θεωρείται ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα, διαδεδομένα αλλά και πιο χαρακτηριστικά όπλα που «σημάδεψαν» με την παρουσία τους και την αποτελεσματικότητά τους την μεταπολεμική χρονική περίοδο.

Ο στρατός των ΗΠΑ σε νέα εντυπωσιακά πλάνα που δημοσίευσε, δείχνει την αντίδραση των στρατιωτών όταν χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το αντιαρματικό AT-4 σε πεδίο δοκιμών. το οποίο διαγράφει μια «τρομακτική πορεία» μέχρι τον στόχο, προκαλώντας τις εντυπώσεις των Αμερικανών στρατιωτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετές Ένοπλες Δυνάμεις ανά τον κόσμο έχουν εξοπλίσει τις στρατιωτικές τους δυνάμεις με το AT-4 και τις παραλλαγές του, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις ΗΠΑ με το συγκεκριμένο οπλικό σύστημα, γεγονός που αποδεικνύει τόσο την χρησιμότητά του αλλά και την αξιοπιστία τους στο πεδίο των μαχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.