ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Το ρωσικό μαχητικό stealth 5ης γενιάς Su-57 «χορεύει» στον αέρα

Εντυπωσιακό χορό στον αέρα πραγματοποίησε το ρωσικό μαχητικό 5ης γενιάς Su-57 στην “πρεμιέρα” του ενώπιον του κοινού στο αεροπορικό σόου MAKS-2019 στη Μόσχα.

Το ρωσικό μαχητικό, το οποίο η Μόσχα παρουσιάζει με μυθικές επιδόσεις, όμως ακόμα καλά – καλά δεν έχει ενταχθεί σε παραγωγή και ελάχιστα είναι γνωστά για τις δυνατότητές του.

Την ίδια ώρα το “αόρατο” ρωσικό μαχητικό θα παρουσιαστεί στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια αεροπορικής έκθεσης στην περιοχή της Μόσχας, ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Γιούρι Μπορίσοφ. Οι ΗΠΑ ανέστειλαν τη συμμετοχή της Τουρκίας, χώρας μέλους του ΝΑΤΟ, στο πρόγραμμα του δικού τους «αόρατου» μαχητικού, του F-35, σε αντίδραση για την αγορά εκ μέρους της Τουρκίας του ρωσικού πυραυλικού συστήματος S-400.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα δηλώσει πως η Τουρκία δεν μπορεί να έχει παράλληλα τους S-400 και τα F-35. Η Τουρκία πρόκειται να παραλάβει σήμερα μια δεύτερη συστοιχία S-400. «Θα δείξουμε το Su-57 και το Su-35», δήλωσε ο Μπορίσοφ σε σχόλιά του που μεταδόθηκαν από το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, αναφερόμενος στα μαχητικά αεριωθούμενα που σχεδιάζονται από την κρατική εταιρεία Sukhoi.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.