ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βίντεο: H στιγμή διάσωσης κατοίκων σε Κινέτα και Αγίους Θεοδώρους – Τους πήραν στην πλάτη οι πυροσβέστες

Η κακοκαιρία Γηρυόνης σάρωσε την Κινέτα, αφήνοντας πίσω δεκάδες προβλήματα.

Πολλά σπίτια στην Κινέτα πλημμύρισαν και οι άνδρες της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να απεγκλωβίσουν κατοίκους και να προχωρήσουν σε αντλήσεις υδάτων. Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι υπήρξαν 40 κλήσεις στην υπηρεσία με τις 27 να αφορούν απομακρύνσεις κατοίκων και τις 13 αντλήσεις υδάτων. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μίλησε για βιβλικές καταστροφές στην Κινέτα, ενώ υπογράμμισε ότι όσοι υπέστησαν καταστροφές θα αποζημιωθούν.

Βίντεο: Κακοκαιρία Γηρυόνης -Η στιγμή διάσωσης ενός ηλικιωμένου ζευγαριού και μιας γυναίκας

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο του korinthostv φαίνονται οι άνδρες των αρχών να απομακρύνουν το ηλικιωμένο ζευγάρι, του οποίου του σπίτι είχε γεμίσει νερά στην Κινέτα. Στη συνέχεια, αποτυπώνεται η στιγμή που Πυροσβέστης παίρνει στη πλάτη του μια γυναίκα, ενώ το ύψος του νερού στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων έχει φτάσει πάνω από τα γόνατά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.