ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Δείτε τη στιγμή που άγνωστοι καίνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια – Ζητοκραυγάζουν ανενόχλητοι

Μόλις λίγες ώρες άντεξε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθέτησε ο δήμος Αθηναίων στην πλατεία Εξαρχείων καθώς άγνωστοι το βράδυ της Τετάρτης του έβαλαν φωτιά και το έκαψαν.

Οι πρώτες φωτογραφίες είδαν χθες το φως της δημοσιότητας ωστόσο δεν απεικονίζουν το μέγεθος της καταστροφής. Πρωινά στιγμιότυπα ωστόσο μαρτυρούν πως το έλατο κάηκε από την κορυφή μέχρι την βάση.

Ενδεικτικό είναι και το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, το οποίο φαίνεται πως δόθηκε στη δημοσιότητα από την ομάδα των ατόμων που έβαλε τη φωτιά. Στο μονταρισμένο βίντεο, των δύο περίπου λεπτών, απεικονίζονται πάνω από δέκα άτομα τα οποία ζητοκραυγάζουν τη στιγμή που βάζουν τη φωτιά στο έλατο. Λίγο αργότερα την εμφάνισή τους στην πλατεία κάνουν δυνάμεις των ΜΑΤ όμως οι άγνωστοι φαίνεται πως έχουν διασκορπιστεί με τον εικονολήπτη ωστόσο να μένει στο σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα όμως κάτοικος της περιοχής με ανάρτησή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε πως «Ένας ερασιτέχνης Νέρων φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων, έτρεξαν καταστηματάρχες το έσβησαν. Στέκει τώρα ελαφρώς καψαλισμένο, αντί φάτνης στη βάση του έχουν συγκεντρωθεί σκουπίδια – τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολόνες φυσικά ξηλώθηκαν ήδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.