ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Αγρότης πήρε το τρακτέρ του και… πότισε τον φράχτη στον Έβρο

Δημοσιεύματα που έκαναν το σαββατοκύριακο τον γύρο του διαδικτύου ισχυρίζονταν ότι ένας αγρότης στον Έβρο πήρε το τρακτέρ του και έβρεχε τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στα ελληνοτουρκικά σύνορα, προκειμένου να τους απομακρύνει από τον φράχτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι ότι ο αγρότης -που έχει χωράφι δίπλα στον φράχτη- σε συνεννόηση με τον στρατό, έριξε το Σάββατο νερό στα ξερά χόρτα και στη χαμηλή βλάστηση, την οποία χρησιμοποιούν σαν προσάναμμα οι αλλοδαποί για να ανάβουν φωτιές. Οι εστίες αυτές, παρατηρήθηκαν έντονα την Παρασκευή, αλλά και άλλες μέρες και μπορούν να προκαλέσουν φθορές στα σύρωμα, αποδυναμώνοντας τον φράχτη και τη φύλαξη των συνόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.